One Step for mankind...

September 6, 2018

Na meerdere jaren op detacheringsbasis gewerkt te hebben heb ik deze maand besloten dat het tijd wordt om zelf het roer in handen te nemen. Onder de naam IK-ZORG heb ik mij gevestigd bij de Kamer van Koophandel te Alkmaar.

 

Een spannende stap maar één die ik nu nemen moet. Na mijn terugkeer in Nederland, na 2,5 jaar in Zwitserland te hebben gewoond en gewerkt, blijkt de markt voor het werk wat ik al enige jaren doe heel positief te zijn. Met mijn opgedane ervaring en kennis kan ik zeker als ondernemer goed starten. 

 

In deze BLOG zal ik bijhouden hoe het mij gaat en welke uitdagingen (positief bedoeld) ik aan ga, ik wil hier iets vertellen over mijn opdrachten, mijn contacten binnen de zorg, etc.

 

One step for mankind... ik heb de stap eindelijk gezet en voor ik het weet loop ik de goede richting op!

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

September 20, 2019

November 18, 2018

September 22, 2018

September 6, 2018

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
 

©2018 by IK-ZORG. Proudly created with Wix.com