Soms zit het mee...

November 18, 2018

Tijdens een heerlijke vakantie op de Seychellen, waar ik hoopte te genieten van de rust op dit eiland met zijn prachtige stranden en heerlijk warme weer. Helaas na een aantal dagen lag ik meer in mijn hotelkamer te creperen van de pijn dan te ontspannen met een drankje bij het zwembad. Na onderzoek in het ziekenhuis aldaar blijkt mijn galblaas ontstoken te zijn en heb ik last van galstenen. 

 

Dus wat een heerlijke vakantie moest worden eindigde in een versnelde terugkeer naar het Nederlandse. Dat was natuurlijk een enorme tegenvaller, je gaat op vakantie omdat je vindt dat je het verdiend hebt. Je hebt net een blog geschreven dat je ervan geniet en dat je daarna gaat starten met een nieuwe leuke opdracht als ZZP'er en dan een paar dagen later zie je dat al die 'zekerheden' beginnen te wankelen. Want als ZZP'er heb je geen inkomen als je niet werkt en dat is nieuw. Zeker als je nog moet starten en je krijgt dit voor de kiezen is het even slikken.

 

Toch probeer ik met enige positiviteit dit alles tegemoet te gaan, ook al moet ik geopereerd worden en kan ik even niet werken. Ook daar vinden we oplossingen voor en gelukkig heb ik een opdracht waar ik bekend ben en waar ik mijn krediet als intensivecare verpleegkundigen gelukkig leidt tot het samen zoeken naar oplossingen. Want waar je de opdracht natuurlijk heel gemakkelijk kunt verliezen als ZZP'er zie je toch ook dat organisaties mee willen denken en zorgen dat ze je jou kunnen behouden. 

 

Op dit moment mag ik mij dus gelukkig prijzen met een leuke opdracht in het Rode Kruis Ziekenhuis te Beverwijk op de IC en het brandwondencentrum. En gelukkig prijzen met een situatie die natuurlijk vervelend is maar ook te overzien, want verder ben ik gezond en dat is heel veel waard.

 

En ja soms zit het mee en soms zit het tegen, maar meestal zit het mee...positief blijven is het allerbelangrijkste!

 

 

 

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

September 20, 2019

November 18, 2018

September 22, 2018

September 6, 2018

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
 

©2018 by IK-ZORG. Proudly created with Wix.com